8. Maraton maratona 2017 – 11.03.2017

Nikad jača konkurencija na medjunarodnom ultramaratonu 12h motivisala me je da dam sve od sebe i istrčim 111km za 12h. Na kraju ponosan na svoje peto mesto. S obzirom na to protiv kakvih superheroja sam trčao (reprezentativci Srbije, Slovenije i Makedonije – učesnici Svetskih prvenstava), bolje ovog puta nije ni moglo.

Sjajna podrška kraj staze koju je pružao Gacik Ivica, pomogla mi je puno, pa i željeni rezultat na kraju nije izostao. Malo sam putovao, sreo divne ljude koje volim, bio tamo gde nikada ranije nisam (ovo je i moj lični rekord na trci na 12h), bio povremeno rame uz rame sa ultramaratonskim titanima… šta više poželeti od jedne tmurne dosadne martovske subote.

Organizacija topla, srdačna, domaćinska, podrška kraj staze odlična, merenje krugova perfektno, sve u svemu najbolje pohvale za organizaciju, podršku i trkače i preporuka za sledeću godinu!

Povezani članci:

Written by 

Zovem se Gacik Saša, rodjen sam 1971. godine u Nišu i aktivno se bavim trčanjem od 2009. godine. Reprezentativac sam Srbije u ultramaratonu na 24h. Učesnik Svetskih Prvenstava u Belfastu (2017) i Albiju (2019) i Evropskog Prvenstva u Temišvaru (2018). Pobednik više internacionalnih ultramaratona. Nekadašnji rekorder Srbije u ultramaratonu sa istrčanih 232km za 24h. Prvak Srbije u ultramaratonu na 24h (2019). Član srpskog "Kluba 100 maratona". Ratni veteran 63. padobranske brigade. Programer. Oženjen, sin Aleksandar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *