Jagodinski maraton – 31.3.2019

Danas u Jagodini po malo toplijem vremenu, imali smo još jedan dobar porodični nastup. Iako se Aleksandar povredio dan ranije, uspeo je da uspešno završi svoj polumaraton. Što se mene tiče, istrčao sam svoj prvi ovogodišnji zvanični maraton za solidnih 3h21, što je bilo sasvim dovoljno za 4. mesto u generalnom plasmanu i 2. mesto u kategoriji muškaraca 40-49 godina.

Organizacija vrlo dobra, volontera sasvim dovoljno, kao i vode i voća, mada je bar meni falilo nečeg slatkog na okrepnim stanicama. Sve pohvale za bogat startni paket, pehare po kategorijama i novčane nagrade za pobednike! Po mom mišljenju, uz Plavi Krug, Jagodina je trenutno bez premca po ovom pitanju u odnosu na ostale organizatore maratona u Srbiji.

Povezani članci:

Written by 

Zovem se Gacik Saša, rodjen sam 1971. godine u Nišu i aktivno se bavim trčanjem od 2009. godine. Reprezentativac sam Srbije u ultramaratonu na 24h. Učesnik Svetskih Prvenstava u Belfastu (2017) i Albiju (2019) i Evropskog Prvenstva u Temišvaru (2018). Pobednik više internacionalnih ultramaratona. Nekadašnji rekorder Srbije u ultramaratonu sa istrčanih 232km za 24h. Prvak Srbije u ultramaratonu na 24h (2019). Član srpskog "Kluba 100 maratona". Ratni veteran 63. padobranske brigade. Programer. Oženjen, sin Aleksandar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *