Prvak Srbije u ultramaratonu na 24h

Dragi prijatelji, prosto ne stižem da se zahvalim svima na čestitkama povodom pobede na Prvenstvu Srbije u ultramaratonu na 24h i oprostite ako sam nekoga propustio! Najveće hvala i još mnogo puta hvala mojoj porodici i prijateljima koji su bili kraj staze, kao i svima koji su slali poruke podrške! Srce mi je puno jer ste me bodrili i nosili tokom cele trke!

Uslovi za trčanje su bili zaista teški i fasciniran sam mentalnom i fizičkom snagom pojedinih trkača/ica koji su nastupili tokom vikenda! Čestitke organizatorima trke na sjajno odrađenom poslu, novim rekorderkama i svim pobednicima, a posebne čestitke i duboki naklon deci koja su trčala ultramaratonsku štafetu!

Ponosan sam zbog ove pobede, glupo je da se nešto foliram – ona je rezultat stvarno predanog dugogodišnjeg rada i edukovanja na mnogim nivoima. Plan je bio da istrčim 250km, koliko verujem da i dalje mogu i imam u nogama, ali zbog kiše to ovog puta nije bilo moguće, pa sam odlučio da se malo sačuvam za neku još važniju trku. Iskreno radujem se predstojećem učešću na Svetskom Prvenstvu u Albiju, nadam se, u društvu svih koji su kvalifikacione norme izborili u prethodnom periodu!

Još jednom hvala svima i puno uspeha kolegama trkačima u narednom periodu!

Rezultate trke na 24h možete pogledati ovde.

Povezani članci:

Written by 

Zovem se Gacik Saša, rodjen sam 1971. godine u Nišu i aktivno se bavim trčanjem od 2009. godine. Reprezentativac sam Srbije u ultramaratonu na 24h. Učesnik Svetskih Prvenstava u Belfastu (2017) i Albiju (2019) i Evropskog Prvenstva u Temišvaru (2018). Pobednik više internacionalnih ultramaratona. Nekadašnji rekorder Srbije u ultramaratonu sa istrčanih 232km za 24h. Prvak Srbije u ultramaratonu na 24h (2019). Član srpskog "Kluba 100 maratona". Ratni veteran 63. padobranske brigade. Programer. Oženjen, sin Aleksandar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *